Pieczony Camembert z tymiankiem i czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego camemberta z tymiankiem i czosnkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bagietki, soli morskiej, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony Czosnek Z Tymiankiem, Pieczona Fontina z czosnkiem, oliwą z oliwek i tymiankiem, oraz Czosnek, Tymianek I Sardela Pieczone Ziemniaki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wyjąć camembert z pudełka i wyrzucić opakowanie z papieru woskowego. Weź 10-calowy kwadrat folii i umieść w pudełku.
Umieść camemberta w środku.
Przebić górną część camemberta czubkiem noża i wcisnąć plastry czosnku.
Posypać liśćmi tymianku i skropić syropem klonowym. Luźno zgnieść folię na ser. Odstawić.
Pędzel dwa 12-calowe arkusze kwadratowe (rozmiar blachy do pieczenia) pergaminu z olejem. Linia blachy do pieczenia z jednym z naoliwionych arkuszy pergaminu, Oil-side up.
Rozłóż plasterki bagietki na arkuszu.
Skropić oliwą z oliwek i posypać rozgniecioną solą morską.
Resztę pergaminu umieść na chlebie, olejem w dół.
Umieścić w piekarniku z camembert i gotować przez 10 do 12 minut, aż ser wzrośnie i chleb jest chrupiące. Otwórz folię i zanurz się w gorącej bagietce na prostą przekąskę. Pyszne!
Od Take 5 składników: 95 pysznych dań z wykorzystaniem zaledwie 5 składników przez Jamesa Tannera. Copyright © 2010 James Tanner; photography © 2010 Anders Schønnemann. Wydany przez Kyle Books, odcisk Kyle Cathie Limited. Po raz pierwszy wydana w Wielkiej Brytanii w 2010 roku przez Kyle Cathie Limited.