Pieczony Bulion Warzywny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonego wywaru warzywnego. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 115 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka liścia laurowego, wina, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Bulion Warzywny, Pieczony Bulion Warzywny, oraz Pieczony Bulion Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij zaostrzony koniec czosnku, aby odsłonić goździki.
Na dużą patelnię z galaretką ułożyć czosnek i kolejne 5 składników (przez rzep).
Skropić olejem; dobrze wrzucić.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut.
Piec DODATKOWE 35 minut lub aż rumiane i przetargu, mieszając od czasu do czasu. Łyżka warzyw do holenderskiego piekarnika.
Wlać wino do galaretki-roll patelni, skrobanie poluzować rumiane kawałki.
Dodaj mieszaninę wina, 10 szklanek wody i pozostałe składniki do mieszanki warzywnej; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu. Przecedzić przez drobne sito nad miską; wyrzucić cząstki stałe. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.