Pieczony bas z serem Romano
Pieczony bas z serem Romano wymaga ok. 22 minuty od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,3 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, oliwę z oliwek, filety z pstrąga i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 98%. Spróbuj Pieczony bas z serem Romano, Pieczone faszerowane papryki Romano, oraz Pieczony Chrupiący Parmezan Kurczak Romano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Połączyć bułkę tartą, czosnek w proszku, ser, i pietruszka w średniej niereaktywnej misce. Pocierać każdy filet sokiem z cytryny, a następnie pogłębiać każdy filet w mieszaninie okruchów, aby równomiernie pokryć.
Filety ułożyć na patelni wyłożonej woskowanym lub pergaminowym papierem.
Polać filety oliwą z oliwek.
Piec w piekarniku przez 10 do 15 minut lub aż filety rybne są gotowane przez.