Pieczony bas z serem Romano

Pieczony bas z serem Romano
Pieczony bas z serem Romano wymaga ok. 22 minuty od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,3 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, oliwę z oliwek, filety z pstrąga i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 98%. Spróbuj Pieczony bas z serem Romano, Pieczone faszerowane papryki Romano, oraz Pieczony Chrupiący Parmezan Kurczak Romano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć bułkę tartą, czosnek w proszku, ser, i pietruszka w średniej niereaktywnej misce. Pocierać każdy filet sokiem z cytryny, a następnie pogłębiać każdy filet w mieszaninie okruchów, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Filety ułożyć na patelni wyłożonej woskowanym lub pergaminowym papierem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Polać filety oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
5
Piec w piekarniku przez 10 do 15 minut lub aż filety rybne są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn