Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście

Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście
Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 167g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1460 kalorii. Na 20,67 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, liście tymianku, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony Bas W Paski Ze Szczypiorkiem I Sosem Śmietanowym, Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, oraz Pieczony kurczak z hiszpańskim Paprikanem i ziemniakami prażonymi w ziołach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Toast paprykę na małej patelni na średnim ogniu, aż pojawi się aromat i kolor pogłębia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia. W blenderze połącz paprykę z octem, miodem i czerwoną papryką i dobrze wymieszaj. Powoli dodawać olej i mieszać aż do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dla basu: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wykonaj 4 ukośne cięcia z każdej strony każdej ryby, sięgając aż do kości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Umieść dużą patelnię do pieczenia na palniku na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Rozgrzać olej do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Umieść rybę na patelni i zapiekać na złoty kolor, około 1 do 2 minut na stronę. Gdy ryba jest smażona, umieść patelnię w piekarniku i piecz przez 12 do 14 minut, w zależności od wielkości ryby. Ułożyć rybę na dużym półmisku z ziemniakami smażonymi w cieście i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
W przypadku smażonych ziemniaków: w misce do mieszania połączyć piwo, jajko, mleko, mąkę i roztopione masło i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
9
Dodaj tymianek do ciasta piwnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
10
Ciasto i przyprawioną mąkę umieścić w 2 oddzielnych miseczkach. Doprawić plastry ziemniaków solą i pieprzem do smaku. W patelni saute na średnim ogniu, podgrzać olej do 375 stopni F lub aż kropla ciasta skwierczy na kontakt. Pogłębiać plastry ziemniaków w mące, zanurzyć je w cieście i smażyć partiami, aż złoty kolor z obu stron, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka8krewetki i żyłkiCiasto piwne (przepis powyżej)Ciasto piwne (przepis powyżej)11 łyżka suszonego oreganoKiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)Kiełbasa Jimmy'ego Deana (jedna ostra, jedna zwykła)1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeże liście tymiankuświeże liście tymianku11 łyżka suszonego oregano1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone101 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmłode ziemniaki, gotowane, aż będą miękkie i pokrojone w plasterki o grubości 1/8 calamłode ziemniaki, gotowane, aż będą miękkie i pokrojone w plasterki o grubości 1/8 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuHiszpańska paprykaHiszpańska papryka9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno8krewetki i żyłkiCzerwona papryka-Hiszpański SOS paprykowy (przepis powyżej)Czerwona papryka-Hiszpański SOS paprykowy (przepis powyżej)3papryka czerwona, pieczona, obrana, posiekana i grubo posiekanapapryka czerwona, pieczona, obrana, posiekana i grubo posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa8krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie mrożonych warzyw gulaszowych, rozmrożonychopakowanie mrożonych warzyw gulaszowych, rozmrożonych8bas w paski, po 1 funcie każdy, skalowany i wypatroszonybas w paski, po 1 funcie każdy, skalowany i wypatroszony
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn