Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście
Pieczony bas w paski z czerwoną papryką-Hiszpański SOS paprykowy z ziemniakami smażonymi w cieście to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 167g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1460 kalorii. Na 20,67 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, liście tymianku, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony Bas W Paski Ze Szczypiorkiem I Sosem Śmietanowym, Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, oraz Pieczony kurczak z hiszpańskim Paprikanem i ziemniakami prażonymi w ziołach dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Toast paprykę na małej patelni na średnim ogniu, aż pojawi się aromat i kolor pogłębia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z ognia. W blenderze połącz paprykę z octem, miodem i czerwoną papryką i dobrze wymieszaj. Powoli dodawać olej i mieszać aż do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Uncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dla basu: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wykonaj 4 ukośne cięcia z każdej strony każdej ryby, sięgając aż do kości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść dużą patelnię do pieczenia na palniku na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Rozgrzać olej do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Umieść rybę na patelni i zapiekać na złoty kolor, około 1 do 2 minut na stronę. Gdy ryba jest smażona, umieść patelnię w piekarniku i piecz przez 12 do 14 minut, w zależności od wielkości ryby. Ułożyć rybę na dużym półmisku z ziemniakami smażonymi w cieście i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
W przypadku smażonych ziemniaków: w misce do mieszania połączyć piwo, jajko, mleko, mąkę i roztopione masło i dobrze wymieszać.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
8
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
9
Dodaj tymianek do ciasta piwnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
10
Ciasto i przyprawioną mąkę umieścić w 2 oddzielnych miseczkach. Doprawić plastry ziemniaków solą i pieprzem do smaku. W patelni saute na średnim ogniu, podgrzać olej do 375 stopni F lub aż kropla ciasta skwierczy na kontakt. Pogłębiać plastry ziemniaków w mące, zanurzyć je w cieście i smażyć partiami, aż złoty kolor z obu stron, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Pasek Skórki Cytrynowej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
11
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą i pieprzem do smaku.