Pieczony ananas nadziewany owocami morza to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka czosnku, cukru, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ananasowe Miski Z Owocami Morza, Ziemniaki Faszerowane Owocami Morza, oraz Najlepsze Owoce Morza Faszerowane Pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posmaruj wnętrze każdej skorupki ananasa sosem adobo. Podziel mieszankę owoców morza równomiernie między każdą skorupą ananasa; posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Mozzarellą)
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Mieszankę ananasa rozprowadzić na owocach morza i zalać pozostałym sosem adobo. Korony ananasa owinąć folią i przenieść ananasy na przygotowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Mozzarellą)
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier