Pieczone żeberka dziecięce z marynatą cytrynową Confit

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj pieczone żeberka z powrotem dziecka z marynatą cytrynową Confit. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 56g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, tymianek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Żeberka dla dzieci z miodem z marynatą Whiskey, Żeberka dla dzieci z miodem z marynatą Whiskey, oraz Pieczone i pieczone żeberka dziecięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wykonaj 4 pionowe cięcia, o głębokości około 1/2 cala i długości 2 cali, w skórze każdej cytryny.
Umieść cytryny w misce bezpiecznej dla mikrofalówki(np. suflet). Przykryć i gotować w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż Skórki zmiękną i cytryny uwalniają soki, o 8 protokół. Odkryj i ostudzić cytryny 15 minut.
Cytryny przeciąć na pół. Wyciśnij sok do sitka ustawionego nad małą miską; rezerwy soku. Wyjąć miąższ i wyrzucić miąższ cytryny i biały rdzeń z połówek; rezerwy Skórki.
Połącz 6 łyżek soku z cytryny, skórki cytryny, czosnek, oliwę z oliwek, tymianek, rozmaryn, koper włoski, sól, pieprz i brązowy cukier w procesorze i zmiel do wklejenia. Obficie rozmaz pasty po obu stronach tylnych żeber dziecka. Ułóż żeberka, mięsisty stronie do góry, na 2 duże obramowane blachy do pieczenia. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Zeskrobaj kilka żeber marynaty.
Umieść blachy do pieczenia z żeberkami w piekarniku.
Żeberka piec 30 minut. Odwróć pozycję blach do pieczenia i piecz, aż żeberka będą bardzo miękkie, a mięso zacznie odrywać się od kości, o 35 minut dłużej.
Odstawić żeberka na 15 minut.
Przenieść na powierzchnię roboczą i przeciąć stojaki między kośćmi w poszczególne żebra. Żeberka ułóż na półmisku i podawaj.
Szukaj mięsisty dziecko powrotem żebra; jeśli Kości pokazują prawo przez na górze, zbyt dużo mięsa zostało przycięte.