Pieczone Ziemniaki Z Rukolą, Boczkiem I Kwaśną Śmietaną

Pieczone Ziemniaki Z Rukolą, Boczkiem I Kwaśną Śmietaną
Pieczone ziemniaki z rukolą, bekonem i śmietaną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 85. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 29 minut. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście rukoli dla niemowląt, bekon, krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Dwa razy Pieczone słodkie ziemniaki z boczkiem i kwaśną śmietaną, Boczek, śmietana i koperek ziemniaki, oraz Pieczone ziemniaki ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 F. ziemniaki natrzeć olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść je na obramowanej blasze do pieczenia i piec, obracając od czasu do czasu, do miękkości i łatwo przebite nożem do parowania, 65 do 75 protokół.Tymczasem, na średniej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
NóżNóż
3
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Ostudzić, a następnie kruszyć.Podziel ziemniaki i, dzieląc równomiernie, top z rukolą, kwaśną śmietaną i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZiemniakZiemniak
RukolaRukola
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 29 m.
Porcje85
Ocena Zdrowia0
Magazyn