Pieczone ziemniaki z kukurydzą i Crema Mexicana
Pieczone ziemniaki z kukurydzą i Crema Mexicana może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 267 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, nasiona kminku, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Kukurydza Z Grilla, Crema Mexicana I Cilantro Crostini, Kukurydza Z Grilla, Crema Mexicana I Cilantro Crostini, oraz Krewetki i Kotijan Enchiladas z Salsa Verde i Crema Mexicana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem i piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub do miękkości. Lekko schłodzić ziemniaki.
Gotować nasiona kminku w małej patelni na średnim ogniu 1 minutę lub do tosty.
Połącz nasiona kminku i następne 6 składników (przez czosnek) w średniej misce; dobrze wymieszaj.
Ziemniaki podzielić wzdłuż, kroić na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki kukurydzy do każdego ziemniaka. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę crema Mexicana.