Pieczone wiśnie z kakao-Mocha Granita
Pieczone wiśnie z kakao-Mocha Granitan to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kawę, kirsch i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kakao Mocha, Hot Cocoa Mocha, oraz Mocha Hot Cocoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. mgiełka 9-calowe kwadratowe szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Wymieszaj wiśnie, 2 łyżki. cukier, kirsch i sok w naczyniu do pieczenia połączyć. Piecz, aż bąbelki i soki zgęstnieją, o 15 protokół.
Przenieść do miski i ostudzić całkowicie.
W misce wymieszać kakao i 1/4 szklanki cukru.
Ubijamy kawę do rozpuszczenia cukru i kakao.
Odstawić na 5 minut. Wymieszać z mlekiem i ekstraktami; wlać do innego 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia. Zamrażać do całkowitego zamrożenia, około 1 godziny, skrobanie zamrożonych kryształów z krawędzi patelni widelcem co 15 minut.
Gdy będziesz gotowy do podania, zeskrobaj granitę do schłodzonych szklanek, rozbijając widelcem wszelkie duże kawałki. Wierzch z wiśniami.