Pieczone Warzywa Zimowe
Pieczone zimowe warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Mieszanka rzepy, pieprzu, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Zima. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Warzywa Zimowe, Warzywa Pieczone Na Zimę, oraz Pieczone Warzywa Zimowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce umieść 8 gałązek tymianku, buraków, marchwi i rzepy.
Skropić 1 łyżką oleju, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wrzuć do płaszcza. Ułożyć warzywa na patelni z galaretką.
Piec w 425 przez 45 minut lub aż warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
W misce umieścić pozostałe 8 gałązek tymianku, czosnek, cebulę i koper włoski.
Skropić pozostałą 1 łyżką oleju, posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż warzywa w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 425 przez 25 minut lub aż warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać mieszankę buraków i cebuli; posypać posiekanym tymiankiem.