Pieczone warzywa z pikantnym dipem Aïoli

Pieczone warzywa z pikantnym dipem Aïoli
Pieczone warzywa z pikantnym dipem Aïoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Mieszanka dyni, cebuli, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone warzywa z pikantnym dipem Aïoli, Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, oraz Pikantne placki krabowe z pieczoną czerwoną papryką Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć wszystkie składniki dip z wyjątkiem papryki pomarańczowej; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka PomarańczowaPapryka Pomarańczowa
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wytnij 1/2 cala z końca łodygi pomarańczowej papryki; usuń nasiona i żyły. Łyżka zanurzyć w papryce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
W międzyczasie, rozgrzać piekarnik do 232°. w dużej misce, połączyć wszystkie warzywa z olejem; wrzucić do płaszcza równomiernie. Ułóż warzywa na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec w temperaturze 232°. przez 15 do 20 minut lub do chrupkiego przetargu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podawać ciepłe warzywa z dipem, lub przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub na noc przed podaniem z zimnym dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn