Pieczone warzywa z pikantnym dipem Aïoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 90 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 89 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz latem squash, fasola, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone warzywa z pikantnym dipem Aïoli, Pieczone warzywa z pikantnym dipem Aïoli, oraz Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać majonez, śmietanę i sos na gładką masę. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
W międzyczasie, rozgrzać piekarnik do 232°. w dużej misce, wrzucić warzywa z olejem i soli do płaszcza równomiernie. Ułóż warzywa w dużej płytkiej patelni do pieczenia, co najmniej 16x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala