Pieczone warzywa korzeniowe z pesto z orzecha włoskiego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 137 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, oliwę z oliwek extravirgin, brukselkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować warzywa, ułóż pierwsze 6 składników w jednej warstwie na galaretowatej rolce pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć mieszankę warzywną sprayem do gotowania.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Aby przygotować pesto, połącz liście bazylii i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki, skrobanie boków. Łyżka bazylii mieszaniny na mieszaninie warzyw, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazylia
Warzywa
Bazylia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny