Pieczone warzywa korzeniowe z pesto orzechowym
Pieczone warzywa korzeniowe z pesto z orzecha włoskiego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 137 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pasternak, oliwę z oliwek extravirgin, brukselkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Aby przygotować warzywa, ułóż pierwsze 6 składników w jednej warstwie na galaretowatej rolce pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć mieszankę warzywną sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu; wymieszać.
Piec w 425 przez 1 godzinę lub aż zbrązowieje.
Przenieść mieszankę warzywną do dużej miski.
Aby przygotować pesto, połącz liście bazylii i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki, skrobanie boków. Łyżka bazylii mieszaniny na mieszaninie warzyw, i wrzucić do herbu.