Pieczone Warzywa Korzeniowe

Pieczone Warzywa Korzeniowe
Pieczone warzywa korzeniowe wymagają około 1 godzina i 51 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 284 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sól, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub dużym czajniku przynieś 6 szklanek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać cebulę perłową; gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Na dużej patelni połączyć cebulę, ziemniaki, brukiew, pasternak i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Skropić masłem i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
6
Posypać tymiankiem, solą i pieprzem; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Przykryć i piec w temperaturze 425 stopni F przez 30 minut. Wymieszać z brukselką i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Piec, odkryte, przez 50-60 minut lub aż warzywa będą miękkie i zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 51 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn