Pieczone w soli Branzino z cytrusami, koprem włoskim i ziołami
Pieczone w soli Branzino z cytrusami, koprem włoskim i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 6,39 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki pietruszki, białka jajka, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Całe Branzino pieczone w soli morskiej z aromatycznymi ziołami, Pieczone Branzino z cytrusową Gremolatą, oraz Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio) dla podobnych receptur.
W dużej misce, wymieszać 6 funtów soli koszernej z posiekaną natką pietruszki, kolendry i rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Szyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać białka i mieszać, aż sól będzie równomiernie zwilżona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(duża Tuba)
4
Zagłębienia okonia morskiego przyprawiamy solą i wypełniamy gałązkami ziół oraz plasterkami cytryny, pomarańczy i kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seabass
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z Cytryny
(duża Tuba)
5
Używając połowy mieszanki soli herbed, uformuj 2 kopce na każdej z 2 dużych blach do pieczenia. Poklep każdy kopiec w prostokątne łóżko o grubości około 1/2 cala oraz długości i szerokości ryby. Ustaw każdą rybę na łóżku solnym i przykryj pozostałą solą herbowaną, poklepując, aby całkowicie zamknąć rybę.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.