Pieczone W Piecu Warzywa Włoskie
Przepis pieczone w piecu Włoskie warzywa mogą zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 316 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, dressing, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Italian Easy: Sałatka Farro z soczewicą, fasolą i pieczonymi warzywami, Warzywa Pieczone W Piecu, oraz Warzywa Pieczone W Piecu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. patelnia 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wrzucić warzywa z sosem.
Warzywa rozprowadzić w jednej warstwie na patelni.
Piec odkryte 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie.