Pieczone w piecu Teriyaki lub Thai Wonton chipsy

Pieczone w piecu Teriyaki lub Thai Wonton chipsy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczone Teriyaki lub Thai Wonton Chips spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 175 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sos teriyaki, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowa tajska Sałatka z pieczonych chipsów Wonton, Tajski Dip z krewetek kokosowych z chipsami Wonton, oraz Dip Krab Rangoon z pieczonymi chipsami Wonton.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Raats Original Chenin Blanc z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Original Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu, aby zachować "oryginalny", żywy charakter owocu fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious jabłek i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz pięknej mineralności. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czyste wykończenie, z białymi brzoskwiniami, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które prowadzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn