Pieczone w piecu golonki jagnięce z czarną porzeczką i tostowym sosem migdałowym i ziemniaczaną zapiekanką z czarnej trufli

Pieczone w piecu golonki jagnięce z czarną porzeczką i tostowym sosem migdałowym i ziemniaczaną zapiekanką z czarnej trufli
Need a danie główne bezglutenowe? Pieczone w piecu golonki jagnięce z czarną porzeczką i opiekanym sosem migdałowym i ziemniaczaną zapiekanką z czarnej trufli może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1067 kalorii, 55g białka, oraz 65 g tłuszczu. Na 6,14 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, porzeczki, trufle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Pływające wyspy z sosem z czarnej porzeczki, Lody cytrynowe z sosem z czarnej porzeczki, oraz Sorbet morelowy z sosem z czarnej porzeczki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprawić każdy trzonek solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piekarniku i podgrzać trzonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Usuń raz rumiane.
4
Dodać cebulę, czosnek, marchew i seler i gotować, aż lekko złoty kolor. Oddaj trzonki do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać wino, bulion z kurczaka i sok żurawinowy, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Piec w piekarniku przez 1 1/2 godziny, lub aż trzonki będą bardzo miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć z garnka trzonki i przecedzić mieszaninę sosu do czystego małego rondla. Na średnim ogniu, zawirować w masło, porzeczki i migdały i doprawić solą i pieprzem, do smaku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
PorzeczkiPorzeczki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Ziemniaczano-Czarna Tarta Z Truflami
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Umieść krem w małym rondlu z kilkoma wiórkami czarnej trufli i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
Wyjąć i pozostawić strome przez 10 minut. Masło do pieczenia naczynia i umieścić warstwę ziemniaków na dnie patelni. Kadzi 1/4 szklanki śmietany na ziemniaki, doprawić solą i pieprzem i skropić 1 łyżeczką oleju z czarnej trufli. Powtórz 4 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Olej TruflowyOlej Truflowy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
ChochlaChochla
12
Piec zapiekankę przez 35 do 40 minut, lub aż ziemniaki są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Wyjmij z piekarnika i pozostaw 10 minut przed pokrojeniem na kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Udekoruj każdy kwadrat goleniem czarnej trufli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn