Pieczone w patelni filety z Lucjana z suszonymi pomidorami i czosnkiem
Pieczone na patelni filety z Lucjana z suszonymi pomidorami i czosnkiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, suszone pomidory w oliwie z oliwek, natkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, oraz Filety Z Lucjana W Opakowaniach Z Pomidorami, Oliwkami I Kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić suszone pomidory, zastrzegając 1 łyżkę oleju.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek i zarezerwowane suszone na słońcu olej pomidorowy w rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i paprykę; gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 minut lub aż szalotki są miękkie.
Dodać czosnek, i gotować, mieszając często, 1 minutę lub tylko do czosnku zaczyna brązowieć. Wymieszać suszone pomidory, natkę pietruszki i kolejne 3 składniki; gotować, często mieszając, 1 minutę. Odstawić i ogrzać.
Filety z Lucjana posypać solą i pieprzem.
Umieścić filety na patelni, boki skóry do góry, i gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane. Włącz filety i piec 15 do 18 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Top z reserved mieszanki sosu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio