Pieczone nogi indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1511 kalorii, 134g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 6,45 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka melasy, cukier, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczone W Ziołach Udka Indyka, Caveman Pops (aka pieczone nogi indyka), oraz Indyk na dwa sposoby (Pieczona pierś i nogi Confit).
Instrukcje
1
Sól i cukier umieścić w dużej zamykanej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć nogi indyka, i wycisnąć worek, aby rozpuścić sól i cukier. Nogi indyka zanurzyć w solance i zamknąć worek. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny do solanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z Indyka
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
W rondlu wymieszaj białe wino, melasę z granatów, brązowy cukier, zwykłą melasę, ocet, ketchup i sos Worcestershire. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę. Doprawić 1 łyżką szałwii i 1 łyżką tymianku. Smak i dostosować cukier, sól i pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej
Marynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ramię
Piersi Bażanta Jeśli)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć nogi indyka z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z Indyka
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Rozgrzać dużą patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu. Żeliwo będzie działać dobrze. Podsmażyć indyka, często obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Do piekarnika wstawić patelnię z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
8
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Zdejmij i odwróć nogi. Doprawić pozostałym tymiankiem i szałwią, a część sosu wyłożyć na nogi, aby pokryć. Wróć do piekarnika na dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Powtórzyć przyprawę i ponownie zalać sosem i wrócić do piekarnika. Piecz jeszcze przez 15 minut, a następnie testuj na doneness. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić 180 stopni F (82 stopnie C) przy użyciu termometru do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać indyka z pozostałym sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane