Pieczone tosty francuskie z orzechową kruszonką

Pieczone tosty francuskie z orzechową kruszonką
Pieczone francuskie tosty z orzechową kruszonką mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, mleko, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczone tosty francuskie z orzechową kruszonką, Overnight Cinnamon Crumble Pieczone Francuskie Tosty: [Gluten , Cukier & Dairy Free], oraz Pieczone tosty francuskie z orzechami pekan Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż chleb na obramowanej blasze do pieczenia; odstawić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Masło 13x9 " naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Pokroić chleb tak kromki są podobne wielkości. Układaj, nakładaj, rzędami w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
W średniej misce ubić jajka, żółtka, śmietanę, mleko, cukier, wanilię, cynamon, gałkę muszkatołową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać na chleb, naciskając chleb, aby pomóc namoczyć budyń. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
6
DO AHEAD: chleb można moczyć 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Pulse pekan, masło, brązowy cukier i sól w robocie kuchennym, aż orzechy są grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
Roztrzepać orzechową kruszonkę na namoczonym chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Umieść naczynie na obramowanej blasze do pieczenia i przykryj szczelnie folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec do rozgrzania (nóż włożony do środka powinien czuć się ciepły w dotyku), 25-30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Wyjąć folię i piec, aż głęboko rumiane, 35-40 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Lekko ostudzić przed podaniem z syropem jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
SyropSyrop
7
Czy z wyprzedzeniem: mieszaninę orzechów pekan można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn