Pieczone Sardynki Z Zielonym Czosnkiem Gremolata

Pieczone Sardynki Z Zielonym Czosnkiem Gremolata
Pieczone sardynki z Zielonym czosnkiem Gremolata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 402 kalorie, 29g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pietruszki flatleaf, oliwa z oliwek, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Żeliwne domowe frytki z pieczonym Zielonym Chiles, kolendrą, zieloną cebulą, Radicchio i kremowym sosem czosnkowym, Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli, oraz Świeże sardynki z czosnkiem i pietruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.Jeśli Twoje sardynki mają swoje głowy i wnętrzności, będziesz chciał je usunąć. Najpierw zdejmij głowę. Szarpnąłem! Takie barbarzyńskie.) Następnie delikatnie otwórz brzuch pod tylną płetwą. Możesz użyć palców. Wyciągnij kręgosłup i usuń wnętrzności. Spłukać zimną wodą i poklepać dry.To zrobić gremolatę, połączyć natkę pietruszki, mielony zielony czosnek i skórkę z cytryny + sok . Sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
SardynkiSardynki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zarówno wnętrze ryby, jak i na zewnątrz posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Umieść je na lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia i piecz przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Wyjąć z piekarnika i góry z gremolata.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn