Pieczone Sardynki Z Zielonym Czosnkiem Gremolata

Pieczone sardynki z Zielonym czosnkiem Gremolata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 402 kalorie, 29g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pietruszki flatleaf, oliwa z oliwek, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Żeliwne domowe frytki z pieczonym Zielonym Chiles, kolendrą, zieloną cebulą, Radicchio i kremowym sosem czosnkowym, Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli, oraz Świeże sardynki z czosnkiem i pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.Jeśli Twoje sardynki mają swoje głowy i wnętrzności, będziesz chciał je usunąć. Najpierw zdejmij głowę. Szarpnąłem! Takie barbarzyńskie.) Następnie delikatnie otwórz brzuch pod tylną płetwą. Możesz użyć palców. Wyciągnij kręgosłup i usuń wnętrzności. Spłukać zimną wodą i poklepać dry.To zrobić gremolatę, połączyć natkę pietruszki, mielony zielony czosnek i skórkę z cytryny + sok . Sól do smaku.
Zarówno wnętrze ryby, jak i na zewnątrz posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Umieść je na lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia i piecz przez 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i góry z gremolata.