Pieczone Sardynki Z Zielonym Czosnkiem Gremolata

Pieczone Sardynki Z Zielonym Czosnkiem Gremolata
Pieczone sardynki z Zielonym czosnkiem Gremolata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 402 kalorie, 29g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pietruszki flatleaf, oliwa z oliwek, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Żeliwne domowe frytki z pieczonym Zielonym Chiles, kolendrą, zieloną cebulą, Radicchio i kremowym sosem czosnkowym, Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli, oraz Świeże sardynki z czosnkiem i pietruszką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.Jeśli Twoje sardynki mają swoje głowy i wnętrzności, będziesz chciał je usunąć. Najpierw zdejmij głowę. Szarpnąłem! Takie barbarzyńskie.) Następnie delikatnie otwórz brzuch pod tylną płetwą. Możesz użyć palców. Wyciągnij kręgosłup i usuń wnętrzności. Spłukać zimną wodą i poklepać dry.To zrobić gremolatę, połączyć natkę pietruszki, mielony zielony czosnek i skórkę z cytryny + sok . Sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
SardynkiSardynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zarówno wnętrze ryby, jak i na zewnątrz posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Umieść je na lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia i piecz przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Wyjąć z piekarnika i góry z gremolata.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn