Pieczone Sajgonki Wieprzowe

Pieczone Sajgonki Wieprzowe
Pieczone sajgonki wieprzowe mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 73 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wody, skrobi kukurydzianej, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pieczone Sajgonki, Pieczone Sajgonki, oraz Sajgonki Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić wieprzowinę w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Zdjąć z ognia i odsączyć.
4
W średniej misce, wymieszać wieprzowinę, kapusta, marchew, zielona cebula, kolendra, olej sezamowy, sos ostrygowy, imbir, czosnek i sos chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Umieść około 1 łyżkę mieszanki wieprzowej na środku sajgonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
7
Owijarki zwijają wokół mieszaniny, składając krawędzie do wewnątrz, aby je zamknąć. Zwilżyć palce w mieszaninie skrobi kukurydzianej i wody, a szwy owijarki szczotki do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Ułóż sajgonki w jednej warstwie na średniej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
9
Pędzel z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
10
Piec w nagrzanym piekarniku 20 minut, aż gorące i lekko rumiane. W przypadku bardziej chrupiących sajgonek obróć po 10 minutach,
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn