Pieczone przegrzebki z kurkami
Pieczone przegrzebki z kurkami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, masło, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Przegrzebki Pieczone, Krewetki pieczone i przegrzebki, oraz Przegrzebki Pieczone Provençale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kurki w gorącym maśle do miękkości, 5 do 8 protokół.
Kurki przenieść do miski. Roztopić Pozostałe 7 łyżki masła w tej samej patelni i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować masło, aż stanie się bladobrązowy i wydziela orzechowy zapach, o 5 protokół.
Wymieszać pomidor i ocet balsamiczny na rumiane masło; gotować i mieszać, aż pomidor będzie miękki, o 2 protokół. Ugotowane pomidory i rumiane masło wymieszać z grzybami.
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Umieść przegrzebki na patelni brojlerów i broil w piekarniku, aż tylko nieprzezroczyste, o 2 protokół na stronę.
Podawać przegrzebki na półmisku z kurkami i sosem.