Pieczone przegrzebki z kurkami

Pieczone przegrzebki z kurkami
Pieczone przegrzebki z kurkami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, masło, przegrzebki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Przegrzebki Pieczone, Krewetki pieczone i przegrzebki, oraz Przegrzebki Pieczone Provençale dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać kurki w gorącym maśle do miękkości, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Kurki przenieść do miski. Roztopić Pozostałe 7 łyżki masła w tej samej patelni i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować masło, aż stanie się bladobrązowy i wydziela orzechowy zapach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać pomidor i ocet balsamiczny na rumiane masło; gotować i mieszać, aż pomidor będzie miękki, o 2 protokół. Ugotowane pomidory i rumiane masło wymieszać z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
PomidorPomidor
4
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść przegrzebki na patelni brojlerów i broil w piekarniku, aż tylko nieprzezroczyste, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać przegrzebki na półmisku z kurkami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SOSSOS

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn