Pieczone przegrzebki w skorupce: Capesante al Forno
Pieczone przegrzebki w skorupce: Capesante al Forno wymaga mniej więcej 42 minuty od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 158 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz pietruszkę, grubą sól morską i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Przegrzebki Na Muszli, Przegrzebki na pół muszli, oraz Ostrygi na Półskorupie z przegrzebkami, chrzanem, limonką i dla podobnych receptur.
Instrukcje
Otworzyć każdy przegrzebek.
Posypać szczyptę soli morskiej i trochę pieprzu na każdym przegrzebek.
Skropić trochę wina do każdej skorupki, a następnie skropić przegrzebek odrobiną oliwy z oliwek. Top każdy przegrzebek z niektórych pietruszki i bułki tartej.
Umieść każdą skorupę w żaroodpornej patelni i umieść ją pod brojlerem na 1 1/2 do 2 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 139 dolarów za butelkę.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay z 2011 roku zawsze przypomina hipotetyczną mieszankę vintage Sonoma Coast z białym burgundem. Ten 2011 Lauren jest naturalnie czysty z zielonymi odcieniami chlorofilu na krawędzi. Aromaty są klasyczne z niuansami cytrynowo-mineralnymi, suszoną gruszką, a nawet nutami przypominającymi zieloną herbatę. Wyraźne aromaty owoców i minerałów dają organiczne poczucie miejsca. Bukiet jest wielopłaszczyznowy z nutami jabłkowych wypieków i mokrych kamieni. W ustach wyczuwalna jest gliceryna, po której następuje struktura kwasowa występująca tylko u Lauren.Wino ma lekką mglistą klarowność, co pokazuje zaangażowanie Auberta w minimalizację interwencyjnej produkcji wina.