Pieczone pomidory winogronowe i czosnek w oliwie z oliwek

Pieczone pomidory winogronowe i czosnek w oliwie z oliwek
Przepis pieczone pomidory winogronowe i czosnek w oliwie z oliwek mogą być wykonane w około 1 godzinę. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 30 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ciabatta, pieprz, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czosnek pieczone pomidory winogronowe w oliwie z oliwek, Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, oraz Spaghetti z pikantnymi pieczonymi pomidorami winogronowymi, szalotką i czosnkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dużej blasze do pieczenia wrzucić pomidory z czosnkiem, pokruszoną czerwoną papryką i 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy pomidory przez około 20 minut, aż pękną i skórki zaczną się kurczyć, mieszając raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Do średniej miski wlać pozostałe 2/3 szklanki oliwy z oliwek. Rozmaryn i oregano rozgnieść między palcami i zanurzyć w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj pomidory i ich soki, delikatnie wymieszaj i odstaw na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
5
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ułóż ciabattę na blasze do pieczenia i tosty przez 10 minut, lub do chrupkości. Łyżka pomidorów i trochę oleju wlewanego na ciabatta, posypać solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej W InfuzjiOlej W Infuzji
CiabattaCiabatta
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn