Pieczone pomidory Cherry Puttanesca może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z Feed Me Phoebe ma 65 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pietruszkę, kapary, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Czerwona papryka Penne z Pomidorkiem wiśniowym Puttanesca, Krewetki z sosem Puttanesca z pomidorów wiśniowych, oraz Pieczony pomidor i pieczony czosnek Puttanesca.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem pietruszki w średniej misce do mieszania i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Rozprowadzić mieszaninę pomidorów w równomiernej warstwie na patelni żeliwnej 12-calowej lub naczyniu do pieczenia 9 x 13.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Piec przez 30 minut, aż pomidory będą karmelizowane, a ich soki ładnie wymieszane z solonymi oliwkami i capers.To podawać, dodać świeżą pietruszkę i stertę gotowanego spaghetti na patelnię i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Spaghetti
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Cienki-
5
Skropić oliwą z oliwek i mangią! Alternatywnie możesz przechowywać sos na później lub użyć go jako polewy na ryby lub krewetki.