Pieczone Pikantne Majonezowe Piersi Z Kurczaka

Pieczone Pikantne Majonezowe Piersi Z Kurczaka
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepisy do twojej kolekcji, pieczone pikantne majonezowe piersi z kurczaka mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,53 USD za porcję. To danie główne ma 460 kalorii, 49g białka, oraz 27g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz cayenne, nasiona selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 80%. Spróbuj Pikantna pieczona kanapka z krewetkami z majonezem z awokado Chipotle, Tatsutage smażony kurczak z pikantnym majonezem Yuzu, oraz Chrupiąca kanapka z rybą lub kurczakiem z pikantnym majonezem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W małej misce wymieszaj majonez, skórkę z cytryny, paprykę, nasiona selera, sól, pieprz i cayenne. Dopraw kurczaka dodatkową solą i pieprzem do smaku. Ułóż kurczaka na przygotowanej blasze do pieczenia. Posmaruj kurczaka mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Nasiona SeleraNasiona Selera
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piecz, aż soki będą klarowne, gdy kurczak zostanie nakłuty widelcem, około 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Przełóż kurczaka na półmisek i podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn