Pieczone Okłady Warzywne
Pieczone owijki warzywne to wegetariańska przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,49 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz parmezan sałatka dressing mix, marchew, tortille mąki i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Tylko nielicznym bardzo spodobał się ten dodatek. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy są Chipotle Roasted Veggie Wraps, Pieczone okłady warzywne z hummusem z czerwonej papryki, oraz Pieczona Czerwona Papryka Hummus Veggie Wraps.
Instrukcje
W słoiku z ciasną pokrywką połączyć mieszankę opatrunku, wodę, ocet i olej; dobrze wstrząsnąć.
Umieścić warzywa w dużej misce; skropić sosem i wrzucić do płaszcza.
Rozłóż warzywa w dwóch 15-calowych. x 10 po. x 1-in. patelnie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 425° przez 20-25 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka około 3/4 szklanki pieczonych warzyw od środka na każdej tortilli; posyp każdą z 1/4 szklanki sera.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Broil 4-6 po z ognia przez 2 minuty lub do rozpuszczenia sera. Złóż boki i jeden koniec tortilli nad wypełnieniem i zwinąć.
W razie potrzeby podawać z salsą.