Pieczone okłady warzywne z czosnkiem Aioli

Pieczone okłady warzywne z czosnkiem Aioli
Pieczone okłady warzywne z czosnkiem Aioli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 322 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pietruszkę, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Pieczone okłady warzywne z czosnkiem Aioli, Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli, oraz Pieczony Czosnek Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. na patelni 15x10x1-cala, rozprowadzić paprykę, cebulę, cukinię i grzyby. W małej misce wymieszaj olej, Bazyl, sól i pieprz; zmiksuj warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
BazyliaBazylia
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec odkryte 12 do 15 minut lub do crisp-tender. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem w innej małej misce wymieszaj składniki majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Rozłóż około 2 łyżeczki mieszanki majonezu w dół środka każdej tortilli w ciągu 2 cali od dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Top każdej tortilli równomiernie z pieczonych warzyw, rozprzestrzeniania się w ciągu 2 cali od dołu. Na wierzchu 1/4 szklanki sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SałataSałata
6
Fold jeden koniec każdej tortilla się o 1 cal nad nadzieniem; fold prawej i lewej stronie na złożony koniec, nakładające się. Złóż pozostały koniec w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn