Pieczony meksykański makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 388 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz czosnek, masło, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska uliczna kukurydza i cukinia pieczone makarony i ser, Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, oraz Niskotłuszczowy meksykański makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać cebulę, musztardę, sól, pieprz i czosnek; gotować 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z mąką. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Czosnek
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Cebula
Sól
4
Zdjąć z ognia.
5
Wymieszać z jogurtem, ciągle mieszając. Delikatnie wymieszać z serami; wymieszać z makaronem.