Pieczone Letnie Warzywa
Pieczone letnie warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka bakłażana, bazylii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Spróbuj Linguine z pieczonymi letnimi warzywami, Balsamiczne Pieczone Letnie Warzywa, oraz Łatwe Pieczone Letnie Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój bakłażana w plasterki o grubości 1/4 cala i umieść w jednej warstwie na ręcznikach papierowych.
Posypać 1/2 łyżeczki. sól i odstawić 20 minut.
Pokroić cukinię i żółty squash na 1/4-cala-grube plastry.
Paprykę pokroić w paski 1/2 cala.
Cebulę pokroić na połówki na 1/2 cala plastry.
Wymieszać warzywa, oliwę z oliwek, pozostałe 1/2 łyżeczki. sól i pieprz; umieść w 3 lekko natłuszczonych patelniach brojlerów lub patelniach z galaretką.
Piec w 450 przez 20 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając raz.
Wyjąć z piekarnika i równomiernie posypać bazylią i pietruszką.