Pieczone kury z dziczyzny w sosie pomarańczowo-Teriyaki

Pieczone kury kornwalijskie z sosem pomarańczowo-Teriyaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 950 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, imbir, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piwo solone pieczone kury kornwalijskie z pomarańczowym sosem Chili, Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym, oraz Orange Balsamic Rock Cornish Game Hens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 5 składników w misce, aby wymieszać marynatę.
Kury umieścić w plastikowej torbie.
Dodaj 1 filiżankę marynaty; worek uszczelniający.
Niech kury marynować 1 godzinę w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce do 3 godzin, obracając worek od czasu do czasu. Zarezerwować pozostałą marynatę.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść stojak na dużej blasze do pieczenia. Kury układamy na stojaku; mżemy marynatą z worka. Pieczone kury aż gotowane przez i brązowy, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżonej marynaty z miski, o 1 godzinę.
Kury przenieść na talerz. Zeskrobać soki na patelnię; dodać bulion i pozostałą marynatę. Doprowadzić sos do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem; łyżką kur.