Pieczone Kury Kornwalijskie Z Farszem Szałwiowym

Pieczone Kury Kornwalijskie Z Farszem Szałwiowym
Pieczone kury kornwalijskie z farszem szałwiowym wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 1409 kalorii, 89g białka, oraz 84g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.17 za porcję. Mieszanka grzybów, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym, Kury po korniszońsku z szałwią i czosnkiem, oraz Szałwia i czosnek-natarte kury Korniszonowe.

Instrukcje

1
Usuń podroby z kur. Rezerwy wątroby do farszu; wyrzucić podroby. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć. Pocierać zagłębienie każdego z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Posypać każdą jamę 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Połącz zarezerwowane wątróbki i wątróbki z kurczaka w durszlaku; dokładnie spłucz i osusz. Wątróbki smażone w 3 łyżki masła na średniej patelni 3 minut lub do wątroby są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usunąć wątróbki; drobno posiekać i odstawić. Rezerwy drippings w patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj 2 łyżki masła, cebula, i szynka na patelni; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać posiekaną wątróbkę, grzyby, migdały, natkę pietruszki i 3/4 szklanki wina; dusić 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
WątrobaWątroba
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Zdjąć z ognia i dodać bułkę tartą, szałwię i tymianek, dobrze mieszając. Kury faszerować lekko mieszanką ziołową. Zamknij wnęki i zabezpiecz drewnianymi kostkami; kratownica.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
8
Kury, piersi bokiem do góry, umieścić w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Połączyć galaretkę i pozostałą 1/4 szklanki masła w małym rondlu; gotować na małym ogniu, często mieszając, aż galaretka się rozpuści. Wymieszać w 1 szklance wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Wlać mieszaninę na kury.
11
Piec w 400 przez 20 minut; zmniejszyć ogień do 350, i piec dodatkowe 45 minut, fastrygowanie od czasu do czasu. Jeśli kury stają się zbyt brązowe, przykryj luźno folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Odtłuszczone tłuszcze z kapieli z patelni. Wyrzucić tłuszcz i przenieść kapiele do małego rondla. Mąkę wymieszać z niewielką ilością wody, wymieszać w celu uzyskania gładkiej pasty; wymieszać z kapiącymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodaj pozostałe wino; gotuj, ciągle mieszając, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
14
Podawać sos z kur kornwalijskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn