Pieczone kozie ciasto serowe z twarogiem
Pieczone kozie twarogowe ciasto serowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 450 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Limoncello Pound Cake w / Meyer Lemon Curd Filling & kozi ser, tymianek i lukier Limoncello, Pieczony Ser Twarogowy Precel Bites, oraz Kozie masło Funt ciasto z dżemem pomidorowym i kozim serem lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kozi twaróg umieścić w dużej misce, dodać sok z cytryny i skórkę i ubić razem z trzepaczką do balonu, aż będzie lekki i puszysty. Kozi twarog ma tendencję do utknięcia w trzepaczce, ale nie daj się pokusić na użycie miksera elektrycznego, ponieważ będzie przepracować twarog.
Jajka z cukrem ubijamy na minutę, a następnie dodajemy je stopniowo do mieszanki koziego twarogu, ciągle ubijając.
Wlać mieszaninę do 10-calowej tortownicy springform wyłożonej pergaminem do pieczenia i umieścić na blasze do pieczenia.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 191° i piec przez około 1 godzinę, aż się zrumienią. Nadal będzie miał dobre chybotanie, gdy wyjdzie z piekarnika, ale nie martw się, ustawi się, gdy ostygnie.
Aby podać, sernik pokroić w plasterki i zalać 1-2 łyżki wytłoków.