Pieczone Kalesony
Pieczone Kalesony zajmuje około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Za 30 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, masła, mielonego cynamonu i mleka. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kalesony, Klasyczne Kalesony, oraz Specjalne Kalesony.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i cynamon. W innej misce ubij jajka, mleko, masło i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Przenieś do ośmiu 4-1/2-in. x 2-1 / 2-w. x 1-1 / 2-w. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325° przez 18-22 minuty lub na złoty kolor. Natychmiast wyjmij z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i masło.
Dodaj mleko; mieszaj, aż będzie gładkie. Zanurz wierzchołki pączków w glazurze. Wróć do rusztu; odstaw do zastygnięcia.