Pieczone Jabłka
Ten przepis służy 6. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 214 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, cukru, jabłek granny smith tej samej wielkości i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pieczone Jabłka, Pieczone Jabłka, oraz Pieczone Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Połącz cynamon, gałkę muszkatołową i cukier w małej misce. Odstawić.
Rdzeń jabłka, upewniając się, aby nie przebić DNA jabłek, aby soki pozostały.
Usuń skórę z 1/2 cala wokół góry jabłek w otworze. Wypełnij każdą jamę mieszanką cynamon-cukier. Wierzch każde jabłko z łyżeczką masła.
Jabłka włożyć do naczynia żaroodpornego i zalać sokiem jabłkowym. Przykryć patelnię folią aluminiową i piec około 45 minut do 1 godziny.
Zdjąć z ognia, udekorować świeżą miętą i podawać.