Pieczone jabłka i boczek

Pieczone jabłka i boczek
Pieczone jabłka i boczek wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka boczku z applewood, rukola dla niemowląt, złote smaczne jabłka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Małże, boczek i jabłka pieczone w pergaminie, Pieczony kurczak i boczek-owinięte Pani jabłka, oraz Zapiekana przystawka z serem Brie z jabłkami i boczkiem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Ułóż boczek na tacy blachy, posypać trochę tymianku i piec do chrupiące, o 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
4
Jabłka pokroić poziomo, aby utworzyć od 5 do 6 przekrojów jabłka. Na oddzielnej tacy wyłożonej silpatem lub pergaminem ułóż jabłka w jednej warstwie i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Posypać odrobiną cukru i tymianku na każdym plasterku, a następnie piec w piekarniku, aż jabłka zaczną się odwodnić, a cukier stopi się i karmelizuje, około 8 do 10 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
6
Aby służyć, ułóż plastry jabłka i boczku, na przemian, w długiej linii nakładającej się na talerz. Lub połamać kawałki boczku na pół i ponownie złożyć plasterki jabłka razem, umieszczając chrupiące kawałki boczku między każdym plasterkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Udekorować rukolą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn