Pieczone Filety Z Dorsza

Pieczone Filety Z Dorsza
Pieczone filety z dorsza to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pomidory w puszkach, filety z dorsza, mleko cztery sery i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pieczone Filety Rybne, Pieczone Filety Z Pstrąga, oraz Filety Z Suma Pieczonego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać dressing do 8-lub 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Na dressingu umieścić rybę, na wierzchu pomidory i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
RybyRyby
4
Piec 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn