Pieczone fasolki Maureen

Pieczone fasolki Maureen
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojej skrzynki z przepisami, fasolka pieczona Maureen może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis pozwala na przygotowanie 20 porcji, każda zawiera 227 kalorii , 8 g białka i 7 g tłuszczu . Za 79 centów za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 45 minut . Ten przepis z Allrecipes wymaga cebuli, fasoli woskowej, sosu pomidorowego i fasoli maślanej. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu dodatek. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 47% , to danie jest solidne. Wypróbuj Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans i The Best Baked Beans , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni Celsjusza (300 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
W małym garnku do pieczenia lub rondlu wymieszaj razem zieloną fasolkę, fasolę woskową, fasolę masłową, fasolę czerwoną i fasolę pieczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Fasola WoskowaFasola Woskowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dodaj suchą musztardę, brązowy cukier, chili w proszku, sos Worcestershire, sos pomidorowy i zupę pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
4
Rozgrzej dużą patelnię na średnio-wysokim ogniu. Podsmaż kiełbasę wieprzową, pokrusz i odcedź nadmiar tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podsmaż cebulę i czosnek z wieprzowiną, aż będą miękkie, około 5 minut. Wymieszaj mieszankę wieprzową z mieszanką fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
6
Piec pod przykryciem przez 3 do 5 godzin w nagrzanym piekarniku, zdejmując pokrywkę na ostatnie 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn