Pieczone fasolki Maureen
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojej skrzynki z przepisami, fasolka pieczona Maureen może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis pozwala na przygotowanie 20 porcji, każda zawiera 227 kalorii , 8 g białka i 7 g tłuszczu . Za 79 centów za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 45 minut . Ten przepis z Allrecipes wymaga cebuli, fasoli woskowej, sosu pomidorowego i fasoli maślanej. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu dodatek. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 47% , to danie jest solidne. Wypróbuj Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans i The Best Baked Beans , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni Celsjusza (300 stopni Fahrenheita).
W małym garnku do pieczenia lub rondlu wymieszaj razem zieloną fasolkę, fasolę woskową, fasolę masłową, fasolę czerwoną i fasolę pieczoną.
Dodaj suchą musztardę, brązowy cukier, chili w proszku, sos Worcestershire, sos pomidorowy i zupę pomidorową.
Rozgrzej dużą patelnię na średnio-wysokim ogniu. Podsmaż kiełbasę wieprzową, pokrusz i odcedź nadmiar tłuszczu z patelni.
Podsmaż cebulę i czosnek z wieprzowiną, aż będą miękkie, około 5 minut. Wymieszaj mieszankę wieprzową z mieszanką fasoli.
Piec pod przykryciem przez 3 do 5 godzin w nagrzanym piekarniku, zdejmując pokrywkę na ostatnie 45 minut.