Pieczone farm-Raised Barramundi z koprem włoskim i pomarańczą

Pieczone farm-Raised Barramundi z koprem włoskim i pomarańczą
Pieczone farm-Raised Barramundi z koprem włoskim i pomarańczą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, wino, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj chrupiąca skórka barramundi z cytrusową sałatką z kopru włoskiego, Pomarańczowy Kardamon Bezglutenowe Drożdże Podniesione Ciasto, oraz Pieczony Koper Włoski Z Sałatką Z Pomarańczy I Mięty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj nasiona kopru włoskiego w ciężkich małych płatkach na średnio wysokich temperaturach, pachnących i zaczynających się brązowych. Za pomocą młynka do przypraw grubo zmielić nasiona kopru włoskiego z grubą solą 1 1/2 łyżeczki. DO AHEAD: sól kopru włoskiego można wytwarzać 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
SólSól
Koper WłoskiKoper Włoski
TostyTosty
2
Drobno zetrzeć wystarczającą ilość pomarańczy z 1 pomarańczy do 1 1/2 łyżeczki; odstawić. Używającmały ostry nóż, odetnij skórkębiały rdzeń z 3 pomarańczy.Pracując nad misą, pokrój między membranami, aby uwolnić pomarańcze do miski. Wyciskaj sok z pozostałych 2oranges, aby zmierzyć 1/2 szklanki. DO przodu: skórka pomarańczowa, segmenty i sok można zrobić 4 godziny. Przykryć oddzielnie; odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pozycja 1 stojaka w górnej trzeciej i 1 stojaka w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Szczotka largerimmed blachy do pieczenia z olejem.Wrzucić pokrojony koper włoski, 1 1/2 łyżki stołowejoil, 1 łyżeczka soli kopru włoskiego i 1/2 łyżeczki skórki pomarańczowej w dużej ilości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Koper WłoskiKoper Włoski
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Przenieść na przygotowany arkusz, równomiernie rozprowadzając. Koper pieczony dolny stojak aż do począciczęsto, o 8 protokół.
6
Tymczasem szczotkuj dużą patelnię do pieczenia z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Wymieszaj 2 łyżki oleju, 1 łyżeczkę skórki z pomarańczy i czosnek w małej miseczce. Jeśli używasz filetu rybnego ze skórą, umieść skórkę od strony do dołu w panand szczotce z dodatkiem skórki pomarańczowej. Jeśli używasz 4 filetów bez skóry, posmaruj obie strony orangepeelmixture i umieść w patelni, rozstaw od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
CzosnekCzosnek
PomarańczowyPomarańczowy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posypać rybę 1 łyżeczką soli kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
RybyRyby
SólSól
9
Koper włoski wymieszać; rozmieścić oranżerie wokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
10
Przenieś koper włoski do górnego stojaka piekarnika i umieść dolny stojak fishon. Pieczeń, aż rybiejestjust nieprzejrzyste w centrum i fennelis przetargu, o 13 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przełożyć rybę na talerz; tentz folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Umieść tę samą patelnię na 2 palniki; podgrzać na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodać szalotkę; mieszać aż do końca, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
14
Dodaćwine i sok pomarańczowy; gotować, skrobanie się rumiane bitów nabottom patelni, aż zmniejszy się DO1 / 2 szklanki, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Trzepaczka pozostała 1 łyżka oleju.Doprawić sosem 1/2 łyżeczki soli, dodając więcej do smaku. Ułóż koper włoski i ułóż wokół ryby na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
SOSSOS
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
16
Polać sosem, posypać liśćmi i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn