Pieczone farm-Raised Barramundi z koprem włoskim i pomarańczą
Pieczone farm-Raised Barramundi z koprem włoskim i pomarańczą jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, wino, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj chrupiąca skórka barramundi z cytrusową sałatką z kopru włoskiego, Pomarańczowy Kardamon Bezglutenowe Drożdże Podniesione Ciasto, oraz Pieczony Koper Włoski Z Sałatką Z Pomarańczy I Mięty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj nasiona kopru włoskiego w ciężkich małych płatkach na średnio wysokich temperaturach, pachnących i zaczynających się brązowych. Za pomocą młynka do przypraw grubo zmielić nasiona kopru włoskiego z grubą solą 1 1/2 łyżeczki. DO AHEAD: sól kopru włoskiego można wytwarzać 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Drobno zetrzeć wystarczającą ilość pomarańczy z 1 pomarańczy do 1 1/2 łyżeczki; odstawić. Używającmały ostry nóż, odetnij skórkębiały rdzeń z 3 pomarańczy.Pracując nad misą, pokrój między membranami, aby uwolnić pomarańcze do miski. Wyciskaj sok z pozostałych 2oranges, aby zmierzyć 1/2 szklanki. DO przodu: skórka pomarańczowa, segmenty i sok można zrobić 4 godziny. Przykryć oddzielnie; odstawić w temperaturze pokojowej.
Pozycja 1 stojaka w górnej trzeciej i 1 stojaka w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 204°.
Szczotka largerimmed blachy do pieczenia z olejem.Wrzucić pokrojony koper włoski, 1 1/2 łyżki stołowejoil, 1 łyżeczka soli kopru włoskiego i 1/2 łyżeczki skórki pomarańczowej w dużej ilości.
Przenieść na przygotowany arkusz, równomiernie rozprowadzając. Koper pieczony dolny stojak aż do począciczęsto, o 8 protokół.
Tymczasem szczotkuj dużą patelnię do pieczenia z olejem.
Wymieszaj 2 łyżki oleju, 1 łyżeczkę skórki z pomarańczy i czosnek w małej miseczce. Jeśli używasz filetu rybnego ze skórą, umieść skórkę od strony do dołu w panand szczotce z dodatkiem skórki pomarańczowej. Jeśli używasz 4 filetów bez skóry, posmaruj obie strony orangepeelmixture i umieść w patelni, rozstaw od siebie.
Posypać rybę 1 łyżeczką soli kopru włoskiego.
Koper włoski wymieszać; rozmieścić oranżerie wokół.
Przenieś koper włoski do górnego stojaka piekarnika i umieść dolny stojak fishon. Pieczeń, aż rybiejestjust nieprzejrzyste w centrum i fennelis przetargu, o 13 minut dłużej.
Przełożyć rybę na talerz; tentz folią.
Umieść tę samą patelnię na 2 palniki; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać szalotkę; mieszać aż do końca, o 2 protokół.
Dodaćwine i sok pomarańczowy; gotować, skrobanie się rumiane bitów nabottom patelni, aż zmniejszy się DO1 / 2 szklanki, o 4 protokół.
Trzepaczka pozostała 1 łyżka oleju.Doprawić sosem 1/2 łyżeczki soli, dodając więcej do smaku. Ułóż koper włoski i ułóż wokół ryby na talerzu.
Polać sosem, posypać liśćmi i podawać.