Pieczone Chili Verde z wieprzowiną i ryżem

Pieczone Chili Verde z wieprzowiną i ryżem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać pieczone Chili Verde z wieprzowiną i ryżem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 475 kalorii, 32G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 25 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Poblanos nadziewane w / Pulled Pork Chili Verde, Wieprzowina Chili Verde, oraz Wieprzowina Chili Verde.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Tomatillo umieścić na blasze do pieczenia lub galaretki roll patelni pokrytej sprayem do gotowania. Broil 8 cali od brojlerów przez 15 minut lub aż Skórki czernieją i pomidory są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
3
Umieścić pomidory, soki z patelni, 3/4 szklanki cebuli, a następnie 4 składniki (przez posiekane jalapeo) w blenderze lub robocie kuchennym; proces, aż sos będzie prawie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
CebulaCebula
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
4
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Posypać wieprzowinę równomiernie 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
7
Dodaj wieprzowinę do patelni. Smażyć 6 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać mieszaninę tomatillo do patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż wieprzowina jest bardzo delikatna, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki cebuli; smażyć 2 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
12
Dodaj ryż; smażyć 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
13
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pomidory i 1 szklankę wody na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić 15 minut lub aż płyn odparuje i ryż jest miękki; nie mieszać. Podziel ryż na 4 talerze. Top z mieszaniny wieprzowiny; udekorować plasterkami jalapeo i liście kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
PomidorPomidor
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Casteller Cava Brut z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller Brut Cava wykazuje aromaty zielonego jabłka i cytrusów. W ustach ma ostre, świeże smaki z nutami cytrusowo-limonkowymi i odrobiną słodyczy. Smakuje świeżo, czysto i nerwowo.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn