Pieczone Buraki Z Dziką Rukolą I Kozim Serem

Pieczone Buraki Z Dziką Rukolą I Kozim Serem
Pieczone buraki z dziką rukolą i kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 621 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.98 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli koszernej, koziego sera, jedzenia mózgu: buraki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany dziki łosoś z prażonymi burakami i rukolą, Sałatka z rukoli z burakami i kozim serem, oraz Pieczone buraki z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w dłoni i natrzeć buraki na całej powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Buraki umieścić na naczyniu do pieczenia w całości i piec przez 1 godzinę i 15 minut, lub do miękkości. Aby sprawdzić przydatność, włóż ostry nóż do parkowania przez środek najgrubszej części buraka. Jeśli nóż przechodzi przez całą drogę płynnie, buraki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Buraki obrać pod bieżącą wodą i pokroić w cienkie plasterki.Ułóż 4 do 6 plastrów buraków na talerzu sałatkowym w kółko. Wrzucić rukolę z koszerną solą i 3 do 4 łyżek dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieścić 1 filiżankę rukoli na górze buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5
Rozłóż 4 do 5 kulek koziego sera wokół sałatki, a następnie dodaj 2 łyżeczki orzechów pignoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Na każdą porcję skropić 1 łyżeczkę syropu balsamicznego i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.Powtórz procedurę montażu dla pozostałych 5 porcji!Wiele rynków niosą glazury balsamiczne, (Octy balsamiczne, które zostały zmniejszone i zagęszczone) można również zrobić własne. Przepis poniżej.* 1 (16,9 uncji) butelka octu balsamicznego
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
7
Sprawia, że 1/2 szklanki
8
Wlać całą butelkę octu do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniżyć ciepło do średnio-wysokiej i nadal gotować, aż ocet zaczyna zagęszczać i tworzy syrop jak konsystencja, o 15 do 20 protokół. Uważaj, aby nie zagęścić zbyt dużo lub skończy się z grubym czarnym goop. Aby przetestować, użyj drewnianej łyżki: jeśli syrop pokryje tylną część łyżki, jest gotowy do usunięcia z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Niech ostygnie do temperatury pokojowej przed przechowywaniem w lodówce. Używam plastikowej butelki z igłą i nosem do przechowywania mojej glazury po ostygnięciu. To potrwa do 2 miesięcy w lodówce. Jest bardzo skoncentrowany, więc troszeczkę przechodzi długą drogę!
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn