Pieczone buraczki i sałatka pomarańczowa z serem pleśniowym

Pieczone buraczki i sałatka pomarańczowa z serem pleśniowym
Pieczone buraki dziecięce i krew pomarańczowa Sałatka z serem pleśniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zieleni dla niemowląt, ser, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z rukoli, krwistej pomarańczy i sera pleśniowego, Złote buraki i krew pomarańczowa Sałatka, oraz Prażone Buraczki Dziecięce Z Balsamicznym, Pomarańczowym I Miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3
Wytnij arkusz folii o wymiarach 18 x 12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Buraki umieścić na środku folii. Zbierz krawędzie folii, aby utworzyć torebkę; szczelnie uszczelnij krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Umieścić woreczek na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w 400 przez 45 minut lub do miękkości. Fajne 20 minut. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Buraki pokroić na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
8
Zetrzeć 1 łyżeczkę skórki pomarańczowej. Obierz i przekrój pomarańcze na dużej misce; wyciśnij membrany, aby wyodrębnić sok. Odstawić sekcje na bok; rezerwy 3 łyżki soku. Błonę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
EkstraktEkstrakt
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
W małej misce wymieszać skórkę, sok, ocet i kolejne 4 składniki (przez pieprz); wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
SokSok
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Podziel zieleń równomiernie między 8 talerzy. Ułóż buraki i pomarańczowe sekcje na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
ZieloniZieloni
BurakBurak
11
Posypać każdą porcję 1 łyżką sera i 1 1/2 łyżeczki orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
OrzechyOrzechy
12
Każdą porcję skropić sosem ok.2 łyżeczki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn