Pieczone brzoskwinie z pastą migdałową

Pieczone brzoskwinie z pastą migdałową
Pieczone brzoskwinie z pastą migdałową to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 202 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brzoskwiń, masło, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowa Pasta Migdałowa, Domowa Pasta Migdałowa, oraz Ciasto rabarbarowe z pastą migdałową.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połóż stojak na blasze do pieczenia, a następnie połóż brzoskwinie na stojaku, od strony skóry w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
W robocie kuchennym przecier pastę migdałową, wodę i sok z cytryny. Łyżka mieszanki migdałów do centrów brzoskwiń. Każdy kopiec pasty migdałowej udekorować kawałkiem masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż brzoskwinie będą miękkie, a pasta migdałowa będzie złotobrązowa, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać na ciepło.
6
Obieranie brzoskwiń: obrać brzoskwinie lub nie, jak chcesz. Rumieniec na skórze jest ładny, ale podczas testów smakowych większość z nas oderwała skórkę i zepchnęła ją na bok talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
7
Pasta migdałowa: Pasta migdałowa to po prostu połączenie mielonych migdałów i cukru. Jest dostępny w supermarketach, zwykle w przejściu do pieczenia i jest dostępny zarówno w puszkach, jak i tubkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn