Pieczone Brie z miodem

Pieczone Brie z miodem
Pieczone Brie z miodem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką miód, okrągłe brie, figi i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Miód Orzech Laskowy Pieczony Brie, Pieczony Miód-Rodzynki Brie, oraz Pieczone Brie z miodem i pokrojonymi migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić Brie w małym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec do ogrzania i po prostu zmięknie (około 10 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przełożyć Brie na talerz z winogronami, pokrojonym jabłkiem i suszonymi figami. Przed podaniem skropić Brie miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Figi SuszoneFigi Suszone
WinogronaWinogrona
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MiódMiód
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn