Pieczone Brie z kompot z rabarbaru jagodowego
Pieczone Brie z kompot z rabarbaru jagodowego może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka jaj, półksiężycowate bułki obiadowe, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Pieczone Brie z kompot z rabarbaru jagodowego, Pieczone Brie z kompot jeżyn, oraz Pieczone Brie z winogronowym kompot balsamiczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z gotowania pergaminu papieru.
W 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać rabarbar, cebulę i cukier; gotować, aż rabarbar i cebula zmiękną, soki odparują i mieszanina zgęstnieje. Wymieszaj konfitury, tymianek, imbir i cynamon.
Łyżka mieszanki rabarbaru na wierzchu sera Brie.
Rozwiń ciasto półksiężyc na arkuszu cookie; naciśnij perforacje, aby uszczelnić.
Na środku ciasta ułożyć ser z rabarbarem. Zbierz krawędzie ciasta do góry i wokół sera; szczyp krawędzie i top do uszczelnienia.
Za pomocą pędzla do ciasta rozłóż ubite jajko na cieście.
Piec 17 do 20 minut lub aż ciasto będzie złoty kolor.