Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj prażonego Branzino z Zielonym oliwkowym kuskusem. Na 18,25 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1517 kalorii, 169g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone warzywa z winegretem z zielonej oliwy i pistacjowym kuskusem, Branzino z pieczonymi pomidorami, oliwą z oliwek gotowane grzyby, oraz Fetan i zielona cebula ciasta kuskus na sałatkę pomidorowo-oliwkową.
Instrukcje
1
Ułóż stojak piekarnika około 4 cali od brojlerów i rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło w małym rondlu, na małym ogniu, ze skórką z grejpfruta i sokiem i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut. Olej dużą blachę do pieczenia.
Rybę posypać solą i pieprzem, również wewnątrz wgłębień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Rybę układamy w jedną warstwę na blasze do pieczenia, następnie nadziewamy wgłębienia odrobiną kuskusu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Skropić ryby z niektórych masła grejpfrutowego i broil, bez obracania, aż pęcherze skóry i ryby jest gotowane przez, ale nadal półprzezroczyste w kości, 12 do 15 minut.
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu, na fasolę. Napełnij dużą miskę wodą z lodem i dodaj wystarczającą ilość soli, aż lekko posoli-ma to na celu odświeżenie fasoli. Gdy woda dojdzie do wrzenia dodać fasolę i gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Dodatki (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
9
Odcedzić, a następnie odświeżyć w osolonej wodzie z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
10
Odcedzić i pokroić na 1-calowe kawałki. Odstawić.
11
W międzyczasie, wlać zimną wodę na kuskus w średniej misce(za pomocą zimnej wody rezerwuje kuskus " ziarnistej, orzechowej konsystencji). Przykryć i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Połącz ocet, olej, skórkę grejpfruta i sok, koper włoski i liście w dużej misce do serwowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Złóż kuskus wraz z orzeszkami pinii, fasolką szparagową i oliwkami. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a na koniec skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Grejpfrutowa
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto Kukurydziane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.