Pieczone Branzino z Zielonym oliwkowym kuskusem

Pieczone Branzino z Zielonym oliwkowym kuskusem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj prażonego Branzino z Zielonym oliwkowym kuskusem. Na 18,25 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1517 kalorii, 169g białka, oraz 65 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone warzywa z winegretem z zielonej oliwy i pistacjowym kuskusem, Branzino z pieczonymi pomidorami, oliwą z oliwek gotowane grzyby, oraz Fetan i zielona cebula ciasta kuskus na sałatkę pomidorowo-oliwkową.

Instrukcje

1
Ułóż stojak piekarnika około 4 cali od brojlerów i rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Roztopić masło w małym rondlu, na małym ogniu, ze skórką z grejpfruta i sokiem i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut. Olej dużą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Rybę posypać solą i pieprzem, również wewnątrz wgłębień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Rybę układamy w jedną warstwę na blasze do pieczenia, następnie nadziewamy wgłębienia odrobiną kuskusu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Skropić ryby z niektórych masła grejpfrutowego i broil, bez obracania, aż pęcherze skóry i ryby jest gotowane przez, ale nadal półprzezroczyste w kości, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Smażyć rybę kilka razy z pozostałym masłem grejpfrutowym podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Przełóż rybę na półmisek i podawaj z pozostałym kuskusem i odrobiną pozostałego masła grejpfrutowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu, na fasolę. Napełnij dużą miskę wodą z lodem i dodaj wystarczającą ilość soli, aż lekko posoli-ma to na celu odświeżenie fasoli. Gdy woda dojdzie do wrzenia dodać fasolę i gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Odcedzić, a następnie odświeżyć w osolonej wodzie z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Odcedzić i pokroić na 1-calowe kawałki. Odstawić.
11
W międzyczasie, wlać zimną wodę na kuskus w średniej misce(za pomocą zimnej wody rezerwuje kuskus " ziarnistej, orzechowej konsystencji). Przykryć i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Połącz ocet, olej, skórkę grejpfruta i sok, koper włoski i liście w dużej misce do serwowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Złóż kuskus wraz z orzeszkami pinii, fasolką szparagową i oliwkami. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a na koniec skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn