Pieczona wołowina z pomarańczą i chilli

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, pieczona wołowina z pomarańczą i chilli może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 520 kalorii, 33g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową, chilli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 71 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki ze słodkim sosem chilli, Zapiekane przegrzebki z porem i cytrynowym masłem chilli, oraz Chrupiąca chili wołowina.
Instrukcje
Wytrzyj wołowinę i włóż do dużej torby na jedzenie.
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać, a następnie wlać do woreczka. Marynatę wmasować w wołowinę, a następnie umieścić na talerzu w lodówce na co najmniej 2 godziny, lub na noc, jeśli masz czas.
Rozpal grilla, aby węgle stały się szare. Wołowinę doprawić solą i pieprzem, następnie gotować przez 8-10 minut z każdej strony, aż będzie dobrze rumiana. Łyżka na trochę marynaty, jak gotuje.
Wyjąć wołowinę z grilla i ustawić na desce. Przykryć szczelnie folią i pozostawić na 10 minut.
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na plasterki.