Pieczona wołowina z pomarańczą i chilli

Pieczona wołowina z pomarańczą i chilli
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, pieczona wołowina z pomarańczą i chilli może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 520 kalorii, 33g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Jeśli masz oliwę z oliwek, skórkę pomarańczową, chilli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 71 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki ze słodkim sosem chilli, Zapiekane przegrzebki z porem i cytrynowym masłem chilli, oraz Chrupiąca chili wołowina.

Instrukcje

1
Wytrzyj wołowinę i włóż do dużej torby na jedzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać, a następnie wlać do woreczka. Marynatę wmasować w wołowinę, a następnie umieścić na talerzu w lodówce na co najmniej 2 godziny, lub na noc, jeśli masz czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Rozpal grilla, aby węgle stały się szare. Wołowinę doprawić solą i pieprzem, następnie gotować przez 8-10 minut z każdej strony, aż będzie dobrze rumiana. Łyżka na trochę marynaty, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wyjąć wołowinę z grilla i ustawić na desce. Przykryć szczelnie folią i pozostawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn