Pieczona wołowina to przepis bez nabiału na 8 porcji. Za 1,25 USD za porcję przepis ten pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 28 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 276 kalorii . Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Udaj się do sklepu i kup mięso na gulasz wołowy, cebulę, szybko gotującą się tapiokę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 2 godzin . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 81% , co jest wynikiem znakomitym. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź również podobne przepisy: Pieczona wołowina z duszoną kapustą i pieczonymi młodymi ziemniakami , Gulasz wołowy z piwem Guinness i Gulasz wołowy z zielonym chili .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj pomidory, wodę, tapiokę, cukier, sól i pieprz. Wymieszaj z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Tapioka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali lub 3 qt. Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 1-3/4 do 2 godzin lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie.